Kies uw land of regio.

Close
Aanmelden Registreren E-mail:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Verzendmethoden

Ocean-Components.com biedt verschillende soorten verzendmethoden: we kunnen u helpen de levering van het pakket te regelen via Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS of op een andere manier, u kunt uw eigen logistieke service kiezen als u heeft meegewerkt aan een specifieke levering We accepteren ook de verzendmethode zoals de klant heeft gevraagd.


Transportkosten:


Levertijd en bestemmingen

We regelen de levering binnen 1-2 dagen vanaf de datum waarop alle artikelen in ons magazijn zijn aangekomen.
Rechten, belastingen en andere kosten zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger, aangezien onze kosten alleen de transportkosten voor pakketten dekken. Neem contact op met het douanekantoor van uw land voor een schatting van de mogelijke kosten.

Hier is het tijdschema van ons magazijn naar uw bestemming voor uw referentie.

Azië Noord Amerika Europa Midden-Oosten Zuid-Amerika Afrika
DHL 2-4 dagen 3-4 dagen 3-5 dagen 3-6 dagen 3-5 dagen 4-6 dagen
FedEx IP 2-4 dagen 3-4 dagen 4-5 dagen 3-6 dagen 4-6 dagen 4-6 dagen


* verzend- en levertijden worden berekend in werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van grote feestdagen zoals Kerstmis, gelieve extra levertijd toe te staan. Tijdens die speciale gelegenheden zullen we u herinneren aan mogelijke vertragingen.
De volgende landen kunnen wij vanwege het beleid NIET verzenden naar: Afghanistan, de Centraal-Afrikaanse Republiek, de Republiek Ivoorkust, de Democratische Republiek Congo, de Democratische Volksrepubliek Korea, het Gemenebest Eritrea, de Republiek Libanon, Republiek Liberia, de Democratische Republiek Somalië, de Republiek Soedan.
Neem voor meer informatie over de verzending contact met ons op via info@Ocean-Components.com