Kies uw land of regio.

Close
Aanmelden Registreren E-mail:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Factuuroverzicht

Beste alle gebruikers, u ontvangt onze officiële commerciële factuur na aankoop bij Ocean-Components.com, lees de onderstaande instructie zorgvuldig door.

1, instructie van uitgegeven factuur

Factuur wordt uitgegeven vanaf Ocean-Components.com. Het factuurbedrag is afhankelijk van het bedrag van het werkelijke bedrag dat u heeft betaald.
Ocean-Components.com biedt twee soorten facturen: btw-factuur (niet-aftrekbaar) en speciale btw-factuur (aftrekbaar).
Om de operationele efficiëntie te verbeteren en het retoureffect te voorkomen, wordt de factuur binnen 5 werkdagen na ontvangst van de goederen verzonden.
Vul het juiste adres, contactpersoon, telefoonnummer in om ervoor te zorgen dat facturen exact kunnen worden afgeleverd. Als u deze gegevens niet invult, stuurt Ocean-Components.com de factuur naar hetzelfde adres als de verzonden goederen, zodat we tijdig contact met u kunnen opnemen.

2, btw-factuur

Ocean-Components.com geeft meestal btw-factuur uit voor gebruikers die geen algemene belastingbetaler zijn.
Schrijf de juiste naam van het bedrijf en de belastinggegevens op de factuur.

3, speciale btw-factuur

Als u "speciale btw-factuur" moet uitgeven, neem dan contact op met onze boekhouding, anders zal het systeem van Ocean-Components.com btw-factuur uitgeven.
Gelieve alle factuurgegevens in te vullen en zorgvuldig te controleren, Ocean-Components.com is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten.
De speciale btw-factuur wordt per express verzonden nadat u de verzending hebt bevestigd.
Vul bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, belastingnummer, banknaam en rekening, factuuradres in, zodat gebruikers normaal een speciale btw-factuur kunnen gebruiken, maar alle ingevulde informatie moet hetzelfde zijn als belastingbetaling.
Bedrijfsnaam moet de naam zijn van industriële en commerciële registratie.
Bedrijfsadres en telefoonnummer van factuur moeten hetzelfde zijn als uw bedrijfsinformatie.
Belastingregistratienummer is het nummer op << Belastingregistratiecertificaat >>, meestal 15 cijfers, controleer zorgvuldig en voer in.
Banknaam en rekeningnummer moeten voor beide worden geschreven.

4, aankondigingen

Als gebruikers verkeerde informatie schrijven voor een speciale btw-factuur, zal Ocean-Components.com automatisch de btw-factuur uitzenden, en zonder teruggave.
Ocean-Components.com accepteert het verzoek om speciale btw-factuur niet opnieuw uit te geven als we al een factuur hebben uitgegeven op basis van gebruikersinformatie.

5, vriendelijke herinnering

Neem bij twijfel over de factuur contact op met de financiële afdeling van Ocean-Components.com.
Als u geen factuur ontvangt binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen, neem dan contact op met de klantenservice van Ocean-Components.com. We zullen geen tweede factuur uitgeven als u binnen 90 dagen (sinds de besteldatum) geen contact met ons kunt opnemen
De productnaam op de factuur zal worden geschreven Elektronische componenten, onderdeelnummer zal worden geschreven als echte bestelling, geen ander speciaal verzoek.

6, Factuurretour

Neem contact op met onze klantenservice als u erachter komt dat de factuurgegevens onjuist zijn als bestelling, Ocean-Components.com zal deze vervangen en zo snel mogelijk de juiste sturen.
Neem contact op met onze klantenservice als u factuurgegevens wilt wijzigen, we sturen een herziene factuur naar uw opgegeven adres nadat onze financiële afdeling heeft bevestigd.
Zonder goedkeuring van de klantenservice zal onze financiële afdeling de aanvraag voor een heruitgegeven factuur van telefoon, fax of e-mail niet accepteren.