Kies uw land of regio.

Close
Aanmelden Registreren E-mail:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Wi-Fi-batterij differentiële scopes voor automotove

TiePie-automotive-scopes

Deze "WiFiScopes markeren een nieuwe ontwikkeling van TiePie engineering, de eerste en de enige in de industrie met Wi-Fi verbonden auto-industrie
testscopen met differentiële ingangen ”, aldus het bedrijf, dat vorige week vier universele wifi-scopes voor differentiële invoer introduceerde. “De differentiële automotive scopes zijn alledaagse oscilloscopen voor automotive ingenieurs en kunnen dat ook zijn
gebruikt via een LAN-, Wi-Fi- of WAN Ethernet-verbinding, maar ook nog met een USB 2.0 / 3.0-verbinding. ”

Met een ingebouwde batterij kunnen volledig draadloze differentiaalmetingen worden uitgevoerd met volledige galvanische isolatie en bedraad Ethernet maakt bediening over lange afstanden mogelijk. "Met een WiFi-verbinding kunnen draadloze metingen worden uitgevoerd op een auto, waar de computer niet vlak naast de auto hoeft te staan", aldus TiePie, eraan toevoegend dat specifieke kennis over netwerken niet vereist is en de bijbehorende 'Multi Channel'-pc software presenteert beschikbare USB-instrumenten en te selecteren netwerkinstrumenten.

Continue real-time data-acquisitie is mogelijk via WiFi, LAN, WAN of USB, met een snelheid die varieert afhankelijk van de interface - de hoogst beschikbare is 200Msample / s.


Differentiële metingen zijn via een enkele BNC-connector, slechts een van de scopes (zie onderstaande tabel) heeft een single-ended optie.

Naast de scope-modus kan de bijbehorende software de instrumenten bedienen als: spectrumanalysator, datalogger, voltmeter of protocolanalysator - resultaten kunnen worden weergegeven in grafieken, tabellen en in meterachtige displays.

De software bevat auto-eigenschappen zoals: het krukassignaal kan worden omgezet in een motortoerental (tpm) of worden weergegeven als krukashoek tegen de tijd. Signalen van inschakelduur en pulsbreedte-gemoduleerde signalen, bijvoorbeeld voor het aandrijven van kleppen, kunnen worden omgezet in grafieken.

Dankzij de snelle instelling kunnen metingen worden geselecteerd met een paar muisklokken. Er zijn er meer dan 700 beschikbaar, inclusief voor gangbare autosensoren en actuatoren, elk bevat het vereiste instrument
instellingen, voorbeeldsignalen en achtergrondinformatie over het aansluiten van het instrument.

TS610004DW-XMSG TS605004DW-XMSA TS5004DW
Max monster / s 1G 500M 50M
Resolutie 8/12/14 / 16bit 8/12/14 / 16bit 12/14 / 16bit
buffer 256 Mpoint 256 Mpoint 128kpoint
bandbreedte 250 MHz 250 MHz 50 MHz
ingangen differentieel /
single-ended
differentieel differentieel
SureConnect elk kanaal elk kanaal elk kanaal
andere SafeGround
op elk kanaal
verminderd vermogen
verminderd geluid
basisprijs E 2128,00 E 1794,00 E 1888,00

Er is een website.