Kies uw land of regio.

Close
Aanmelden Registreren E-mail:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Witte RJ-45- en USB-connectoren voor medische apparatuur passen in XLR-gaten

Cliff-white-FeedThrough-connectors

De witte zijn USB2.0 A-A en CAT5e RJ45-dataconnectoren, gericht op medische diagnostische en behandelingsapparatuur, evenals thuismonitoring, tandheelkundige, cosmetische, IT- en power-over-Ethernet-producten.

"De meeste van deze apparaten zijn verpakt om te passen in werk- of thuisomgevingen waar connectoren in traditionele industriële stijl niet op hun plaats zouden zijn en de waargenomen kwaliteit en geschiktheid van het product zouden verminderen", aldus Cliff MD John Hall.

FeedThrough-connectoren hebben connectoren aan beide zijden, waardoor de interne productassemblage kan worden uitgevoerd met standaardkabels.


De uitsparing is een cirkelvormig gat met een diameter van 24 mm omgeven door vier montagegaten. Deze witte connectoren worden geleverd met platte of verzonken montagegaten voor montage aan de voor- of achterkant van de bedieningspanelen.

Er zijn bijpassende witte stofhoezen verkrijgbaar.

Het FeedTHrough-assortiment is uitgebreid en gericht op het transporteren van audio, video, digitaal, optisch, netwerken en gegevens via hetzelfde gatenpatroon.

Cliff produceert in het VK en China.