Kies uw land of regio.

Close
Aanmelden Registreren E-mail:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

500 W PSU voor scheepsladingen

PRBX-PR-2002_ENMA500D242x27-CC

Aangedreven door een nominale 24V gedistribueerde voeding (18 tot 36V bereik) ENMA500D24 / 2 × 27-CC biedt twee 27Vdc 20A geïsoleerde uitgangen.

Hang naar 10V voor 10s kan worden ondergebracht en efficiëntie is> 85%.

Wanneer redundantie niet vereist is, maar de applicatie twee onafhankelijke uitgangen nodig heeft, kan de 540W in elke verhouding worden verdeeld over de twee 27V-uitgangen.


Bescherming tegen omgekeerde ingangspolariteit, uitgangskortsluiting, te hoge temperatuur, overspanning en overstroom is inbegrepen en is ontworpen volgens EN60068-2-x en voldoet aan de EN 60950 veiligheidsnorm.

De PSU is verzegeld aan de IP56-behuizing voor weerstand tegen hogedruk- en zwaarwaterstralen en heeft externe koellichamen voor thermische uitwisseling tussen binnenste componenten en de buitenomgeving.

"Schepen en schepen zitten vol met elektrische en elektronische apparatuur die robuuste en veilige voedingen vereisen", aldus Powerbox. "Hoewel veel toepassingen kunnen worden aangedreven door voor de scheepvaart gecertificeerde commerciële gebruiksklare voedingen, zijn andere zeer specifiek en vereisen unieke stroomoplossingen die zijn ontworpen om te combineren met de uiteindelijke toepassing."

De servomotoren die worden gebruikt om 'snel geschakelde kleppen' te bedienen voor veiligheidsdoeleinden in brandstofinspuitpompen, richtbare schroeven en motorbesturing zijn enkele van de toepassingen waar het bedrijf naar streeft, zeggende: “Aangezien falen gewoon geen optie is in dergelijke typen van apparatuur gebruiken fabrikanten van snel geschakelde kleppen vaak twee onafhankelijke voedingen om redundantie te garanderen. Aangezien de apparatuur echter wordt geïnstalleerd in zeer compacte en veeleisende omgevingen, kan dit een uitdaging zijn voor de installateur. ”